Backyard DIPA

Meer hop, meer mout, meer bier. Intens dubbel gedryhopt met drie van onze favoriete hopsoorten. Vergist met een van de beste giststammen voor IPA's die wij kennen. Compromisloos, hazy én verkrijgbaar op 44CL blik.

Met smaaktonen van ananas, steen- en citrusfruit, aangevuld met een sappig en romig mondgevoel, is dit bier alles wat de echte hopheads willen van een New England-stijl DIPA.

Backyard DIPA is de natuurlijke opvolger van onze eerste release Just a Backyard IPA en kan gezien worden als een evolutie naar DIPA van het bier waar voor ons alles mee begon.

Specificaties

Stijl: New England DIPA
ABV: 8,5%
IBU: 35
Hop: Citra, Mosaic & Galaxy
Gist: Vermont Ale
Afgevuld: 44 CL Blik & 20 L Petainer Fust

Blik Backyard DIPA
Fles Hop in the Yard

Hop in the Yard

Hop in the Yard is een double dry-hopped New England style IPA, geïnspireerd door de IPA’s die we zo goed kennen van de Amerikaanse oostkust.

Hop in the Yard is intens (dubbel) gedryhopt met maar liefst 20 gram Citra en Mosaic per liter. Deze grote hoeveelheid hop zorgt voor een ware smaakexplosie. De combinatie van Mosaic en Citra geeft het bier een fruitig hoppig karakter, mooie citrustonen en veel tropisch fruit. Een klein bittertje zorgt voor voldoende tegengas, de gebruikte havervlokken voor een romig mondgevoel.

Specificaties

Stijl: New England IPA
ABV: 6,9%
IBU: 35
Hop: Citra & Mosaic
Gist: WLP066 London Fog Ale

Just a Backyard IPA

Just a Backyard IPA is een double dry-hopped New England style IPA.

Specificaties

Stijl: New England IPA
ABV: 6,9%
IBU: 32
Hop: Citra, Mosaic & Galaxy
Gist: Vermont Ale

Fles Just a Backyard IPA